Web Analytics Made Easy - Statcounter

دختر جوان گفت: حالم اصلا خوب نبود و هرچه سعی کردم تا ساعت پایانی کار روی پای خودم بایستم فایده‌ای نداشت. چند دقیقه‌ای استراحت کردم و حتی یک لیوان آب قند خوردم تا بلکه حالم بهتر شود. اما هر لحظه که می‌گذشت سردردم بیشتر و بیشتر می‌شد.

برای همین هم مرخصی ساعتی گرفتم و از شرکت بیرون آمدم. حدود ۶ بعدازظهر بود و از شدت سردرد چشمانم می‌خواست از حدقه دربیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من بلافاصله در کنار خیابان منتظر تاکسی ایستادم تا هرچه سریع‌تر خودم را به خانه برسانم و همراه مادرم به دکتر بروم.

در این لحظه یک خودروی سواری نقره‌ای رنگ در کنارم توقف کرد و متاسفانه بدون توجه به این که چه کسانی داخل خودرو نشسته اند در عقب خودرو را باز کردم و با عجله سوار شدم. مینا دختر جوان با چشمانی اشک بار در دایره اجتماعی کلانتری افزود: پس از طی مسافت کوتاهی از راننده خودرو خواستم صدای موسیقی پخش خودرو را کم کند. او از داخل آینه وسط خودرو نگاهی به صورتم انداخت و در حالی که قهقهه می‌زد صدا را کم کرد چند ثانیه بعد راننده خودرو در گفتگو با جوانی که روی صندلی جلو و در کنارش نشسته بود الفاظ رکیکی را به زبان آورد.

با شنیدن این جملات شرم آور در حالی که به شدت عصبانی شده بودم از راننده خودرو خواستم توقف کند و گفتم می‌خواهم همین جا پیاده شوم. در این لحظه جوانی که روی صندلی جلو نشسته بود مثل حیوانی وحشی از بین دو صندلی خودرو به سویم حمله ور شد و چاقوی بزرگی را روی گلویم گذاشت.

او با این حرکت خشن و وحشتناک سرم را گرفت و بین دو صندلی به سمت پایین فشار داد. من که خیلی ترسیده بودم و صدای ضربان قلبم را می‌شنیدم خودم را لعن و نفرین می‌کردم چرا سوار این ماشین شدم. دختر جوان اشک هایش را پاک کرد و با صدایی لرزان گفت: جوان حیوان صفت و راننده خودرو با سرعت خیلی زیاد مرا به کارگاهی در اطراف شهر انتقال دادند و...!

آن‌ها سپس من را با وضعیت اسف باری در نزدیکی شهر رها کردند و متواری شدند. با نگرانی خودم را به کلانتری رساندم و مشخصاتی را که از دو جوان حیوان صفت در اختیار داشتم به پلیس ارائه دادم و امیدوارم هرچه زودتر این افراد دستگیر شوند و به سزای عمل ننگین خود برسند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آزار و اذیت تجاوز کلانتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۶۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بر اساس مطالعه‌ای که در Environmental Science & Technology منتشر شده است، هوای داخل تمام وسایل نقلیه شخصی با مواد بازدارنده شعله، از جمله مواردی که مشکوک به ایجاد سرطان هستند، آلوده شده است. خودروسازان این مواد شیمیایی را به فوم صندلی و سایر بخش‌های داخلی اضافه می‌کنند تا استانداردهای منسوخ جلوگیری از اشتعال‌پذیری را بدون هیچ مزیت ایمنی ثابت‌شده‌ای در برابر آتش رعایت کنند.

ربکا هوهن، نویسنده اصلی این مطالعه و محقق دانشگاه دوک، در این خصوص می‌گوید:«تحقیق ما نشان داد که این مواد به‌کاررفته در کابین خودرو، مواد شیمیایی مضر را در هوای کابین خودروها آزاد می‌کنند. ازآنجایی‌که هر راننده به طور متوسط روزی یک ساعت را در ماشین سپری می‌کند، این موضوع با بهداشت عمومی در ارتباط است. این امر به ویژه برای رانندگانی که رفت‌وآمدهای طولانی‌تری دارند و همچنین مسافران کم‌سن‌وسالی که بیشتر از بزرگسالان تنفس می‌کنند، نگران‌کننده است.»

محققان مواد بازدارنده شعله را در داخل کابین ۱۰۱ خودرو از سراسر ایالات متحده بررسی کردند. ۹۹ درصد از خودروها حاوی تریس (کلرو ایزوپروپیل) فسفات (TCIPP) بودند که یک ماده بازدارنده شعله است.

حدود نیمی از خودروها در تابستان و زمستان آزمایش شدند. آب‌وهوای گرم‌تر با غلظت‌های بالاتر از این مواد سمی مرتبط است، زیرا گازهای خروجی از اجزای داخلی مانند فوم صندلی با دمای بالاتر افزایش می‌یابد و دمای فضای داخلی خودرو می‌تواند به ۶۵ درجه سانتی‌گراد برسد.

محققان همچنین نمونه‌هایی از فوم صندلی را از ۵۱ خودرو مورد تجزیه‌وتحلیل قرار دادند. وسایل نقلیه‌ای که حاوی ماده سرطان‌زای مشکوک به TCIPP در فوم خود بودند، غلظت‌های بالاتری از TCIPP در هوای خود داشتند که تأیید می‌کند فوم منبعی از این بازدارنده شعله در هوای کابین است.

آتش‌نشان‌ها نیز در این خصوص ابراز نگرانی کرده‌اند. استفاده از محصولات با روکشی از مواد شیمیایی مضر برای جلوگیری از آتش‌سوزی در بیشتر مصارف کار چندانی انجام نمی‌دهد و در عوض شعله‌ها را برای قربانیان و به‌ویژه برای اولین افرادی که در معرض آن قرار می‌گیرند، سمی‌تر می‌کند.

منبع: scitechdaily

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903987

دیگر خبرها

  • توقیف لندکروزر قاچاق (+عکس)
  • پشیمانی پدری که دختر ۲۱ ساله‌اش را سلاخی کرد
  • مراقب باشید! همه خودروها در تابستان سرطان‌زا می‌شوند
  • رویداد هنری بنت الهدی در البرز برگزار شد
  • کشف بیش از ۹ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • فرار زن جوان از دست مرد شیطان‌صفت | مرا به بیابان‌های اطراف شهر کشاند و...
  • شوهرم را کشتم که خودم را نجات دهم | ضربه مرگبار کارد به قلب مرد جوان
  • یک کشته در پی برخورد خودرویی با حصار کاخ سفید
  • درباره خودرو اکستریم VX
  • اهمیت بستن کمربند ایمنی در خودرو مخصوصا صندلی عقب (فیلم)