Web Analytics Made Easy - Statcounter

میزگرد انقلاب اسلامی و چالش‌های پیش رو با حضور روح الله ایزدخواه و علی خضریان از فعالان سابق دانشجویی در نشست سراسری جنبش عدالتخواه دانشجویی برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میزگرد انقلاب اسلامی و چالش‌های پیش رو معطوف به نقش دانشجویی در انتخابات پیش رو با حضور روح الله ایزدخواه و علی خضریان از فعالین سابق دانشجویی در نشست سراسری جنبش عدالتخواه دانشجویی برگزار گردید که در ادامه مشروح آن را مشاهده می‌کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ایزدخواه در میزگرد انقلاب اسلامی و چالش‌های پیش رو معطوف به نقش دانشجویی در انتخابات پیش رو بیان کرد: جامعه یک موجود پیچیده، پویا و محرک است و اصلاح این موجود به راحتی امکان پذیر نیست.

ایزدخواه در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران قدمی به جلو حرکت نمی کند؛ مگر اینکه ملت آن بخواهد این مردم هستند که فرمان کشور را می‌چرخانند، اگر اینگونه به مسئله نگاه کنیم طرز مواجهه‌ ما با مردم متفاوت می‌شود. باید برنامه ریزی بلن مدت حداقل تا ۵۰ سال آینده‌ مردم را داشته باشیم تا بتوانیم روی افکار آن‌ها تاثیر بگذاریم، ما برای عبور از این جریان سخت در کشور نیاز به برنام‌های سنگین داریم.

وی افزود: اگر آرمانخواهی را برای خود در برنامه‌ زندگیمان قرار ندهیم بالاخره در یک مقطعی به انحراف کشیده خواهیم شد، اگر اکنون در حاکمیت نیاز به نوگرایی و تحول احساس می‌شود که واقعا هم اینگونه است پس باید یک برنامه‌ درست تهیه کنیم، آقا گفت: من اگر بخواهم بیانیه‌ گام دوم را در یک کلمه خلاصه کنم، در «جوان گرایی» خلاصه می کنم، جوانی که مومن، انقلابی، خلاق و پای کار باشد، جریان اصولگرایی و اصلاح طلبی، یک بازی مشترک را انجام می‌دهند چرا ما متوجه این قضییه نمی‌شویم که ممکن است اصول گرا خود افکار غرب گرایانه اصلاح طلب را داشته باشد.

وی درباره فرایند سیاسی جناح‌ها در روند انتخابات تاکید کرد: فرایند سیاسی این دو جناح به گونه‌ای است که مردم از هر دو گروه ناراضی هستند و این ناراضی بودن را پای نظام می گذارند و می‌گویند اصلا ما در این نظام رای نمی‌دهیم، در این برهه ما باید به مردم خط بدهیم، ما باید لیستی از خصوصیات و سوابق کاری نمایندگان (اصلاح طلب، اصولگرا) تهییه کنیم و در اختیار مردم قرار دهیم و سعی کنیم اعتماد آن‌ها را دوباره برگردانیم، ما برای کاندید‌ها باید این را مشخص کنیم که ما این صندلی نمایندگی را آنقدر برای تو سخت و داغ می کنیم که تو در این پست احساس امنیت نداشته باشی.

ایزدخواه در ادامه افزود: ما نمی‌توانیم تضمین کنیم که هیچ نماینده‌ای در آینده به انحراف کشیده نخواهد شد، چون هر انسانی امکان انحراف دارد این ما هستیم که باید مدام موتور مطالبات خود را روشن کنیم و از او مطالبه کنیم تا از این انحراف تا حد امکان جلوگیری کنیم، مردمی که امید ندارند در این نظام رای بدهند و به نظر آن‌ها رای آن‌ها هیچ فایده‌ای ندارد باید آن‌ها را از حق طبیعیشان آگاه کنیم و بگوییم که با رای ندادن شما شراط خیلی بدتر از این خواهد شد پس تو باید از حقت دفاع کنی.

وی در پایان اشاره کرد: مجلس گاهی اوقات جایگاهش حتی از دولت هم مهم‌تر می‌شود، مجلس برای قانون گذاری و قانون برداری و حتی نظارت است، ما برای نظارت بر مجلس چه باید انجام دهیم؟! که اینقدر قوانین ضد و نقیض در آن به تصویب می‌رسد که نمایندگان خودشان هم تعجب می‌کنند! ما در شرایط میکرو رسانه قرار داریم نه ماکرو رسانه پس هر کس به اندازه‌ وسعش می‌تواند در رسانه ورود کند و تبلیغات انجام دهد.

خضریان در میزگرد انقلاب اسلامی و چالش‌های پیش رو معطوف به نقش دانشجویی در انتخابات پیش رو بیان کرد: از سال ۸۴ به بعد ما شاهد یک کثرت دیدگاه و دچار یک خلاء گفتمانی شده ایم، بعد از ۸۴ ما شاهد دو جریان غرب گرا و درون زا هستیم که برخی از اصولگرایان واصلاح طلبان، درون زا هستند یا اصولگرایان و اصلاح طلبانی هم غرب گرا هستند، صورت مطلق ندارد.

وی افزود: مسئله‌ی شفافیت پایه‌ کار است و باید به طور طبیعی برای این دو گروه انجام شود. مسئله‌ ما در حکمرانی فقط این نیست که وضعیت اقتصادی کشور بهتر شود یا وضعیت معیشتی مردم بهتر شود، مسئله‌ ما در حکمرانی خیلی بزرگتر از این است. به عنوان مثال مسئله‌ ما با کرباسچی یا روحانی فقط شفافیت مالی نیست، مسئله‌ ما، مسئله‌ فکری است ما با فکر غرب گرای آن‌ها مشکل داریم.

این فعال سابق دانشجویی تاکید کرد: در انتخابات نیز همین گونه است، باید افکار و نگاه کلان نماینده را مد نظر قرار دهیم و فقط ایده‌های حکمرانی او مد نظر نباشد، کسانی که در طول دوره‌ دانشجویی خود در جریان درون زا و در کف این جریان فعالیت نکرده ‌اند واقعا نمی‌شود آن‌ها را جزو جریان دانشجویی دانست. اما حالا آمده اند جریان جوان گرایی را راه انداخته اند و می‌خواهند درانتخابات با جوان گرایی بازی کنند، اما از نظر بنده جوانانی که در دوره‌ دانشجویی در هیچ تشکلی فعالیت نکرده اند در جریان جوان گرایی به حساب نمی‌آیند.

وی افزود: ما باید جهادی وارد میدان شویم و جوانان باید بتوانند افکار عمومی را با خود همراه کنند. باید جوانان انقلابی پای کار بیایند اگر قرار باشد جریان درون زا در انتخابات پیروز شوند باید در همین سه هفته جهادی عمل کنیم و با مردم رو در رو صحبت کنیم، در حال حاضر دعوا بر سر خوب و بهتر نیست بلکه بین بد و بدتر است ما باید خیلی قبل‌تر از انتخابات افراد اصلح را پیدا کنیم و آن‌ها را تشویق کنیم که کاندیدای نمایندگی دوره‌ی بعدی انتخابات شوند، مهم این است که تک تک ما شرایط جنگی را احساس کنیم و سعی در حذف جریان غرب گرا داشته باشیم.

خضریان در پایان خاطرنشان کرد: یکی از ملاک‌های انتخاب درست نماینده، روش تبلیغاتی آن است، اگر دیدیم نماینده‌ای تبلیغاتش از سطح معقول بیشتر است و خیلی غیرمنطقی خرج می‌کند متوجه خواهیم شد که می‌خواهد تمام هزینه‌ انتخابات خود را از مجلس بدست آورد تا جبران هزینه هایش را بکند، اگر یک جریان صحیح و سالمی در مجلس شکل بگیرد در سال‌های بعدی نیز مردم متوجه خواهند شد که باید چه انتظاراتی از مجلس داشته باشند و از کجا باید الگوبرداری کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: چالش های انقلاب اسلامی جنبش عدالتخواه دانشجویی نشست سراسری جنبش عدالتخواه دانشجویی انتخابات مجلس سابق دانشجویی جوان گرایی درون زا غرب گرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۲۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «علی بهادری جهرمی»سخنگوی دولت در مقدمه نشست خبری خود با اشاره به اینکه امروز روز بیماری‌های خاص است تصریح کرد: دولت سیزدهم برای حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج صندوقی را تاسیس کرد. در سال اول آن ۵ همت برای این صندوق تامین مالی شد در سال دوم فعالیت در ۱۴۰۲ مبلغ ۷ همت برای این صندوق اختصاص یافت در این مدت برای ۷ میلیون نسخه دارو تامین شده است که ۲۳۴ دارو مشمول این بیماران می شود. همچنین ۴ هزار کاشت حلزون شنوایی تامین شد و در این دولت کاشت حلزون شنوایی رایگان شد تا مشکل تکلم ناشنوایان برطرف شود.

وی در ادامه به دومین سفر استانی رئیس جمهور به استان قم اشاره داشت و بیان کرد: پایان این هفته رییس جمهور برای دومین بار به استان قم سفر می‌کند این پانزدهمین سفر استانی در دور دوم به شمار می رود.

سخنگوی دولت با اشاره به دور دوم انتخابات تصریح کرد: ۲۱ اردیبهشت دور دوم انتخابات در ۱۵ استان و ۲۱ حوزه انتخابیه برای انتخاب ۴۵ نفر برگزار می‌شود. در دور اول انتخابات در ۴ حوزه انتخابیه رای گیری تمام الکترونیک موفق برگزارشد. در دور دوم در ۸ حوزه این اتفاق رخ می دهد که ۶۰ درصد صندلی های دور دوم مجلس به صورت الکترونیکی انتخاب می شوند. در هر شعبه به طور متوسط ۵ دستگاه وجود دارد که سرعت شمارش آرا و سهولت در رای گیری از مزایای ان است و امیدواریم شاهد انتخابات پر شوری باشیم.

بهادری جهرمی با بیان اینکه طرح ساماندهی اجاره بها با همکاری دولت و مجلس تدوین شد، تصریح کرد: دولت لایحه ای در این خصوص داشت که در ادامه با همکاری مجلس این طرح یکپارچه شد، نهایی شدن این قانون که به‌زودی به فوریت ابلاغ می شود به ساماندهی بازار مسکن و اجاره بها کمک می کند و برای تعیین سقف اجاره بها و نیز نظارت بر حسن اجرای آن و نظارت بر بنگاه های املاک را فراهم می کند. همچنین امکانات تشویقی برای تکمیل سامانه املاک دارد و به شناخت خانه های خالی و سوق دادن این خانه ها به بازار اجاره کمک می کند. مالیات های این بخش به سمت نوسازی بافت فرسوده هدایت می شود، سال گذشته با افزایش تولید و عرضه مسکن و نیز نظارت بر دفاتر مشاوران املاک و شناسایی و مالیات ستانی خانه های خالی نرخ تورم ساخت و ساز را مهار کردیم که امیدواریم با این قانون بازار اجاره بها را بیشتر کنترل کنیم و به مستاجران کمک شایانی شود.

خبر در حال تکمیل…

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برای آزادی سه گروگان، می‌خواهم وارد مجلس شوم /به هیچ وجه از مجلس خودرو نخواهم گرفت
  • جوان‌گرایی نباید تبدیل به مسابقه قدرت‌طلبی جوانان شود
  • مردم از انتخاب اصلح غفلت نکنند
  • درآمد ۶ هزار میلیارد تومانی مافیای پسماند در تهران
  • دادگاه لاهه و دوراهی حق‌گرایی و غرب‌گرایی
  • ۶۰ درصد صندلی‌های دور دوم مجلس به صورت الکترونیک انتخاب می‌شود
  • احساس بی‌پناهی میان پزشکان جوان
  • پرتاب حدادی به صندلی ریاست/ من تنها، شما همه!
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • افشاگری رشیدی کوچی: افرادی محکومیت قطعی داشتند، اما به دلیل نزدیکی شان به دولت در مجلس آینده حضور دارند / می‌خواهند ریاست را هم به جریان پایداری نزدیک کنند