Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهیه کننده برنامه «جلسه غیرعلنی» گفت: جوان ها با نگاه بهتری که به برخی مسائل دارند باعث جذابیت موضوع در این برنامه می شوند.

«سعید ستودگان» تهیه کننده برنامه «جلسه غیرعلنی» در گفت‌وگو با خبرنگار رادیو و تلویزیون خبرگزاری فارس، با اشاره به ایده شکل گیری چنین برنامه ای گفت: بعد از انتخابات مجلس یازدهم و زمانی که نتیجه ها اعلام شد و مشخص شد تعداد بسیاری از جوان ها در انتخابات رای آوردند این به ذهنمان رسید که در شبکه سه که شبکه جوان هست و کار ویژه ما جوان ها هستند، نگاه جدی تری به ورود جوان ها به مجلس داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی فرمایشات مقام معظم رهبری و تاکید بر اینکه ورود جوان ها به هر عرصه ای خیلی تاثیرگذار است.

وی ادامه داد: طرح اولیه مان این بود که بتوانیم همه افرادی که بعد از انقلاب متولد شدند و الان برای اولین بار وارد مجلس شدند گفت و گو کنیم و ببینیم چه نظرهایی دارند و نظرهایشان را با مردم در میان بگذارند. اینها افرادی هستند که با ورودشان می توانند نگاه جدیدی را وارد مجلس کنند و برای همین این موضوع را با همه نماینده های مجلس مطرح کردیم. ورود جوان ها به مجلس اتفاق جدیدی را برای ما رقم می زند.

 

این تهیه کننده افزود: از طرفی می خواستیم ببینیم فرق این جوان ها با افرادی که سن شان کمی بالاتر است چه هست و به همین خاطر تصمیم گرفتیم تا برنامه جلسه غیر علنی را طراحی کنیم و با حدود ۴۰ نفری که بودند چنین برنامه ای را مطرح کردیم و اکثر آنها استقبال کردند.

وی درباره بازخورد مخاطبان از این برنامه تلویزیونی گفت: جوان هر جایی که وارد شود موج مثبتی را با خود می آورد. نگاه تازه ای که به مسائل دارد، زوایایی می بیند که غالبا مورد غفلت قرار گرفته و ... همه اینها جزو مسائلی است که در نگاه جوانان به مسائل وجود دارد و این هم در این برنامه خود را نشان می دهد. ما هم بازخوردهای خوبی داشتیم مردم این نگاه های جدید و حاکمیت تفکر جوان ها بر کشور را  دوست دارند.

وی ادامه داد: اکثر مواقع شاید یکسری نظرهای تکراری را در برخی از مسائل سیاسی اجتماعی می دیدیم اما می بینیم که جوان ها با نگاه بهتری که به برخی مسائل دارند باعث جذابیت موضوع می شوند و برای همین می شود که می بینیم این جوان ها در انتخابات رای می آورند. تمایل مردم به سمت صحبت ها و راه های جدید است که بتواند مشکلات کشور را حل کند.

ستودگان درباره اینکه چه سوال هایی از هر نماینده پرسیده می شود؟ گفت: ما در شورای سردبیری برنامه مان حساسیت زیادی داشتیم. در این برنامه با توجه به فضای دکوری که طراحی کردیم،‌ قسمتی را از صحن علنی مجلس طراحی کردیم و صندلی نماینده ها و دکور صحنه را شبیه به مجلس طراحی کردیم و نماینده ای که می‌آید و روی آن صندلی می نشیند انگار که روی صندلی کاری خود نشسته است. ما قسمتی را در برنامه طراحی کردیم که طرح هایی را که قبلا در مجلس یا آینده ممکن است پیشنهاد شود را ارائه کنیم و نماینده باید در اینجا رای اش را اعلام کند و روی میز دکمه رای گیری دارد و می تواند رای اش را اعلام کند.

وی در پایان نیز گفت: در همین طراحی یک سری طرح هایی را که به صورت عمومی از برخی نماینده ها می پرسیم و یکسری سوال ها با توجه به حیطه تخصصی هر نماینده که برای مثال در حوزه محیط زیست، فرهنگی، اجتماعی و ... سوال مختص خودشان پرسیده می شود که چه طرحی دارید؟ و با فلان طرحی که ممکن است در رابطه با تخصص شما اعلام رای شود، رای شما چیست؟ و نماینده در اینجا مجالی پیدا می کند تا نظر تخصصی خودش را نسبت به این طرح ارائه دهد.

به گزارش فارس، این برنامه در ۳۶ قسمت طراحی شده است و از شنبه تا چهارشنبه هر روز از شبکه سه سیما پخش می شود.

انتهای پیام/ 

 

منبع: فارس

کلیدواژه: تهیه کننده جلسه غیرعلنی تلویزیون رادیو طراحی کردیم جوان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۵۰۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف دیرهنگام یک نماینده مجلس: برخی نمایندگان نه یکی بلکه چندتا شاسی‌بلند گرفته‌اند

آفتاب‌‌نیوز :

بخش‌هایی از گفت و گوی علیرضا سلیمی را در ادامه می‌خوانید:

باید در مجلس دوازدهم نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت و نقاط ضعف آن را پوشش بدهیم. البته اینکه می‌گویم در مجلس یازدهم نظارت ضعیف بود به معنای آن نیست که نظارت تعطیل بود نظارت به اندازه کافی نبود.

اولاً تعدادی از نمایندگان جدید هستند و تعدادی از اعضای هیئت رئیسه قبلی هم رای نیاوردند. بخش زیادی از نمایندگان جدید الورود هستند و این‌ها باید تصمیم بگیرند.

سامانه شفافیت برای چیست؟ برای اینکه تعداد آرا را بررسی کنید. مثلاً این آقا اینقدر می‌توانسته رای بدهد الان اینقدر رای داده است. شما باید بررسی بکنید به مردم گزارش بدهید. وقتی کسی در صحن و کمیسیون‌ها حضور منظم ندارد این یک نوع فساد اداری است. فساد سیاسی هم هست. آیا این فساد منشاء فساد اقتصادی می‌شود یا نمی‌شود؟ چون اگر من درست ریل‌گذاری نکنم موجب فساد در بیرون می‌شود. منی که زمینه‌ساز فساد هستم می‌توانم روی پرچمم بنویسم مبارزه با فساد؟

من همین الان هم می‌گویم باید تکلیف شاسی بلند‌ها مشخص شود. باید اسامی کسانی که خودرو گرفتند مشخص شود؛ برخی نه یکی، بلکه چندتا شاسی بلند گرفته‌اند، اما می‌گویند ضد فساد هستیم؟ می‌گویند من عدالتخواه هستم و با فساد مبارزه می‌کنم! می‌گویند انقلابی هستیم کدام انقلابی؟ یکی از الزامات انقلابی‌گری اخلاق و ادب است.

انقلابی‌گری یعنی مردم داری. یعنی شفافیت. انقلابی‌گری یعنی ما عاقلانه و عالمانه در مجلس حضور پیدا کنیم. فردی که مطالعه نمی‌کند و در طرح‌ها و لوایح نظری ندارد چطور می‌تواند بگوید که انقلابی هستم؟ انقلابی‌گری یعنی طرف مطالعه بکند پژوهش بکند و تحقیق بکند و فعالانه در مجلس حضور داشته باشد. چرا نباید حضور فعال داشته باشد؟ انقلابی‌گری یک منش و سیره است نه یک اسم. یک شعار فقط نیست. یک سیره است و در چه کسانی بروز و ظهور کرده مهم است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • حمایت تمام قد یک نماینده مجلس از همایش لاکچری قالیباف/ توقع داشتند نمایندگان به مسافرخانه‌ای در راه آهن بروند؟
  • سلیمی نماینده مجلس: بعضی از نمایندگان کمتر از ۱۰۰ روز در مجلس حضور داشته‌اند
  • افشاگری جدید یک نماینده مجلس درباره دریافت خودرو فیدلیتی توسط نمایندگان
  • اعتراف دیرهنگام یک نماینده مجلس: برخی نمایندگان نه یکی بلکه چندتا شاسی‌بلند گرفته‌اند
  • تعهد و تقوای سیاسی از شاخصه های نماینده در تراز انقلاب است
  • این نماینده زن مجلس متولد سال ۱۳۶۵ است /کدام نمایندگان زن دهه شصتی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • رئیس سنی مجلس دوازدهم چه کسی خواهد شد؟